Angel's Hobby : februari 2013

donderdag 28 februari 2013

Rain or shine

Hallo allemaal, eindelijk begint het zonnetje een beetje te komen. Dat heeft een mens toch nodig! Iedereen voelt zich meteen een beetje beter!

Ik heb een kaartje gemaakt met de stempelset van Stampin' Up! genaamd " Rain or Shine" uit de spring/summer catalogus. Verder heb ik de embossingfolder "polka dot" gebruikt en basis cardstock kleur "regal rose".
Het designer papier komt uit de serie " Sunshine & Sprinkles"
De stempelinkt die ik voor de paraplu heb gebruikt is dus precies dezelfde kleur " regal rose" , perfect op elkaar afgestemd. Dat is nou één van de grote voordelen van Stampin' Up!





Bestel voor 22 Maart en ontvang bij je bestelling vanaf €60 een cadeau naar keuze uit de sale-a-bration folder ( te vinden in mijn sidebar)

Iedereen bedankt voor de leuke reacties. Binnenkort ga ik een leuke stempelset van Stampin' Up! Verloten!

dinsdag 26 februari 2013

Belangrijke Mededeling!



Hallo allemaal, jullie hebben al even niks meer van mij gehoord! Ik was even heel druk! Ik ben demonstratrice geworden van het merk Stampin' Up!!!!

Dit van oorsprong Amerikaanse merk wordt enkel door demonstratrices verkocht en is dus niet verkrijgbaar in de winkel. Sinds Oktober vorig jaar is het ook in Nederland verkrijgbaar.

De stijl, de kleuren, de stempels, de ponsen, het papier, etc. spraken me enorm aan. Wat zo bijzonder is, is dat alles op elkaar is afgestemd. Niet meer zoeken naar papier wat in de buurt komt van je stempelinkt of lintje, maar gewoon de perfect passende combinaties. Van papier tot stempelinkt, knopen, lint, etc.

In mijn sidebar staat de catalogus. Klik er maar eens op om te zien wat een geweldige artikelen ze hebben. Mocht je graag een papieren versie willen is dat mogelijk. Je krijgt hem gratis bij een bestelling vanaf 25 euro, of je besteld hem gewoon los voor 7 euro.

Tot 22 Maart 2013 krijg je bij elke bestelling van 60 euro of meer een gratis artikel naar keuze uit de sale-a-bration folder ( te vinden in mijn sidebar)

Ik hoop dat jullie na het inzien van het ideeënboek en het lezen van deze informatie net zo enthousiast over Stampin' Up! zijn als ik. Jullie gaan er nog veel over zien en horen op mijn blog!

maandag 18 februari 2013

beterschap

Hallo allemaal, eindelijk is het buiten weer een beetje zonnig. Dat heeft een mens echt wel nodig zo nu en dan! Gisteren zijn we weer eens lekker naar het bos geweest met ons hondje, heerlijk! Verder ben ik natuurlijk ook lekker aan het freubelen geweest, Ik heb dit keer een kaartje gemaakt voor de challenge van EHI, daar vragen ze om een beterschapskaart. Ik heb deze gemaakt met mijn nieuwe pons van Stampin up, scallop Circle. daar heb ik dan weer een cirkle uit geponst en vervolgens op de kaart geplakt, dan nog een cirkel uit de kaart geponst en dan heb je dus dit effect. Aan de binnenkant van de kaart ook nog zo'n cirkel geplakt en de tekst gestempeld. Verder met een randpons nog een mooi randje langs het papier en toen vond ik dat ik er niks meer aan moest doen. Wel even wennen soms, maar af en toe zeggen ze :"Less is more". En dat is bij deze kaart denk ik het geval. Ik had nog vlindertjes klaar liggen en nog een aantal dingen, maar het werd er echt niet mooier van. Daarom heb ik hem zo gelaten. Hij gaat dus meedoen met http://eenhoopinspiratiechallenge.blogspot.nl Leuk dat ik er weer een volger bij heb, welkom op mijn blog. En verder iedereen natuurlijk weer enorm bedankt voor al jullie leuke reacties. Ik lees ze met veel plezier!

vrijdag 15 februari 2013

Love You

Hallo allemaal, daar ben ik nog een keertje vandaag. Ik heb vanmiddag even een leuk kaartje gemaakt met mijn nieuwe set van Stampin Up ( Hearts a Flutter). Een kaartje met hartjes, maar niet in het rood, maar in het paars. Ik had vandaag even geen zin in rood. Ik heb zelf een rozet gemaakt van een wit stuk papier waar ik eerst op gestempeld heb met een hartje, vervolgens elke cm scoren en dan vouwen, op elkaar plakken en dan plak je de rozet op een rondje met stevig dubbelzijdig tape zodat hij niet terug schiet. Geeft altijd een leuk effect zo'n rozet vind ik. Met deze kaart wil ik graag meedoen met de challenge van stampinchallenges thema Valentijn. http://stampinchallenges.blogspot.nl Ik ben benieuwd wat jullie van dit kaartje vinden.

Valentijn

Hallo allemaal, afgelopen week ging mijn zoontje met zijn zakgeld op pad om voor zijn vriendinnetje valentijnscadeaus te kopen. Hij kocht een roos, een beker met hartjes en een beertje in een tasje. Gisteren ging hij naar school in zijn nette kleren en met een tas vol cadeaus, zo schattig. Hij kreeg van zijn vriendinnetje een heel leuk fotolijstje met een pasfoto van haar. Hij heeft hem meteen op zijn nachtkastje gezet. Maar er is nog iemand van wie hij iets kreeg. Een hele lieve Valentijnskaart van Romy. Ze heeft al zeker 6 keer verkering met hem gehad, maar hij maakt het steeds uit. Als ik dan vraag waarom zegt hij dat ze steeds een paard na doet en dat vindt hij stom. Maar Romy is echt een schatje en kan ook heel mooi zingen. Ze heeft een tijdje geleden zelfs een cd-tje ingezongen speciaal voor Beau. Echt kippevel als je dat hoort. Ze zingt ook bij kinderen voor kinderen en zou best nog wel eens beroemd kunnen worden in de toekomst. Ze is ondanks dat Beau het al 6 keer heeft uitgemaakt nog steeds stapelgek op hem, ik vond het zo sneu dat Beau nu met iemand anders verkering heeft. Ik besloot daarom een mooie paardenkaart voor haar te maken zodat Beau haar kan bedanken voor de lieve Valentijnskaart. En dit is het geworden!

maandag 11 februari 2013

Doosje Merci

Hallo allemaal, daar ben ik nog even. Ik heb vandaag een kleinigheidje gemaakt voor een demonstratrice van Stampin Up. Ik mag morgen bij haar langs komen om de spullen van SU te bekijken en proberen. Dan wil je natuurlijk niet met lege handen komen.

uitslag Candy

Hallo allemaal, het is zover!!!! de 50e volger heeft zich vandaag gemeld. Sjanie welkom op mijn blog, leuk dat je volger bent geworden. Maar nu willen jullie natuurlijk weten wie die Candy heeft gewonnen...........
Jackelien, gefeliciteerd!!!Mail mij even je adres, dan zorg ik dat de Candy zo snel mogelijk jouw kant op komt. En alle anderen, niet getreurd, er komt vast binnenkort weer een nieuwe Candy. Bedankt voor het meedoen!

vrijdag 8 februari 2013

Sarah

Hallo Allemaal, hier ben ik vandaag al voor de 3e keer. Mijn gezondheid is nog niet helemaal top, het duurt allemaal erg lang die vervelende griep. Maar ondanks dat knutsel ik wel hoor, dat kan ik echt niet laten. Nog 1 volger te gaan, dan gaat mijn candy eruit!! Ik heb een kaartje gemaakt voor Wendy, ze is gisteren bevallen van een prachtige dochter genaamd Sarah. Ik ben meteen even een kaartje gaan maken. De afbeelding is van Stampin Up, ik vind die rompertjes zo schattig. Bovenin haar naam uitgesneden en een gezellig designpapiertje aan de achterkant geplakt en als final touch een lintje met strikje. Met deze kaart wil ik meedoen met: http://hobbyhomehobbyartikelen.blogspot.nl challenge Februari Iedereen bedankt voor alle leuke reacties!

Taartendoosje

Hallo allemaal, daar ben ik nog een keertje. Mijn vriendin maakt geen kaarten, maar wel hele mooie taarten. Ze vraagt er alleen veel te weinig voor, dus ze moet nodig met haar prijs omhoog. Ze wil de winst graag in een doosje bewaren waar ze dan weer nieuwe spullen voor kan kopen om nog mooiere taarten te kunnen maken.( en geloof me, ze zijn al zo mooi) Ik heb haar een tijdje geleden al beloofd dat ik een leuk doosje zou maken, maar steeds kwam er niks van. Nu kwam ik op de beurs in Gorinchem dit leuke doosje tegen in de vorm van een taart en dacht nu ga ik eerst eens aan de slag. Ik heb het doosje eerst geschilderd met witte acrylverf, daarna met verschillende soorten tape beplakt en knoopjes erop geplakt. Op de top een soort strik gemaakt en nog wat letters uitgesneden en opgeplakt. Ik hoop dat ze hem leuk vindt, ik geef hem zondag want dan is haar vriend jarig.

Oehoe

Hallo allemaal, gisteren heb ik een kaartje gemaakt met de uil van MD. Ik zag ergens een filmpje voorbij komen hoe je een lucht met wolken maakt. Dat heb ik even uitgeprobeerd, en het is best goed gelukt. Verder heel simpel gehouden.

dinsdag 5 februari 2013

Love you

Hallo allemaal, het gaat ineens heel snel met mijn volgers!! Nog maar 2 te gaan, dan gaat mijn Candy er uit! Gisteren heb ik een kaartje gemaakt voor mijn lieve zus. Ze is momenteel heel hard aan het werk, zowel met haar eigen baan als met 2 verbouwingen op 2 locaties bij mijn ouders. Allereerst verhuurden mijn ouders bedrijfsruimtes in Utrecht, maar daar stonden er al een tijdje een aantal van leeg. Nu heeft mijn zus bedacht om er leuke studio's van te maken en te gaan verhuren. Afgelopen weken is ze druk aan het shoppen geweest voor keukentjes, badkamertjes en vloeren enzo. Ondertussen is er door een aantal werklui hard gewerkt en inmiddels heeft mijn zus alledrie de studio's verhuurd. Terwijl er aan 1 nog moet worden begonnen met verbouwen. Dat vind ik echt knap van haar. Verder heeft ze in Friesland ( Workum) waar mijn ouders vakantiehuisjes hebben, de boel ook even goed onder handen genomen. De huisjes staan er nu 12 jaar en er moest nodig een nieuw verfje worden aangebacht, nieuwe gordijnen en een nieuwe vloer. Dit alles heeft mijn zus uitgezocht, een nieuw logo gemaakt en de website aangepast. Voor de mensen die nu nieuwsgierig worden, neem gerust een kijkje op www.villaworkum.nl De huizen zitten aan het water en dat sluit direct aan op het IJsselmeer. Ik ben mijn zus dus heel dankbaar voor alles wat ze heeft gedaan, en ga haar daarom deze kaart sturen met Valentijn. Nu maar hopen dat ze deze week niet ineens besluit even op mijn blog te kijken. Maar ik denk dat ze daar te druk voor is. Ik heb de digi van Saturated Canary gebruikt ( Hugs & Kisses), ingekleurd met Copics. Verder de vlinder van MD, hartjes van MD, daar weer wat kleine knoopjes op geplakt en een lintje er doorheen aan de bovenkant. Het grote hart in de linker bovenhoek is van Yvonne Creations, hij is heel mooi, maar lastig uit te snijden. Zelfs met bakpapier eronder en 2 keer heen en weer door de bigshot waren de kleine openingen tussen de roosjes en blaadjes er nog nauwelijks uit te krijgen, zelfs niet met mijn prikpen. Dan weet ik dus nu al van mezelf dat ik die niet zo snel meer zal pakken. ( Zonde, heb ik net op de beurs gekocht) Misschien heeft iemand nog andere tips dan alleen bakpapier. De bloem heb ik gemaakt van een soort badstofachtige vellen. Ik kocht ze ook op de beurs bij "knutsel engeltje", die hadden dus een mal met bloemen, en ook een heel handig apparaatje waarmee je de bloem vast kan zetten. Je hebt dan een soort plat pincet waar in het midden een gat in zit, je richt het gat op het midden van je bloem en met een bijgeleverd staafje en losse pinnetjes zet je zo het pinnetje in het gat en drukt hem aan en klaar! Dit is dus voor heel veel verschillende doeleinden geschikt en de pinnetjes zijn er in heel veel verschillende kleuren. Welkom nieuwe volgers, wat leuk dat jullie allemaal zo nu en dan een kijkje komen nemen. Ik hoop dat we elkaar inspiratie kunnen geven. En verder iedereen weer enorm bedankt voor de leuke reacties op mijn valentijnskaart. Met deze kaart wil ik graag meedoen aan de volgende challenges http://srapcardschallengeblog.blogspot.nl challenge #42 harten http://kleurenfestijn.blogspot.nl "Liefde" http://hobbyvision.blogspot.com challenge #12 valentijnskaart http://decreatievezebra.blogspot.nl challenge #5 valentijn

Candy Time!!!

Hallo allemaal, ik ga maar eens een Candy weggeven. In korte tijd heb ik er al heel wat volgers bij en om jullie daarvoor te bedanken geef ik een Candy weg. Zodra ik 50 volgers heb ga ik een winnaar trekken. Wat moet je doen om in aanmerking te komen? * Wordt volger van mijn blog ( als je dat nog niet bent) * Plaats de Candy in je sidebar * Laat een reactie achter onder dit bericht. Wat
er precies in zit verklap ik nog niet, maar ik maak er een leuk pakketje van!

zondag 3 februari 2013

Valentijn

Hallo allemaal, wat fijn om ondanks mijn niet al te fitte conditie toch een kaartje te kunnen plaatsen. Gisteren ben ik met mijn eigenwijze hoofd toch naar de beurs ( Creaweekend) in Gorinchem geweest. Ik dacht kom op stel je niet aan, gewoon lekker even shoppen en inspiratie opdoen. Gelukkig had ik mijn jas beneden aan de kapstok gehangen ( Met mijn autosleutel in mijn zak, dat zegt genoeg over hoe ik me voelde), want je ging echt bijna van je stokkie zo heet was het daarboven. ( En ik had het natuurlijk al iets warmer dan gemiddeld doordat ik waarschijnlijk nog wel lichte koorts had) Maar goed, het was wel de moeite. Vandaag werd ik er voor gestraft, want ik voelde me een stuk mnder dan gisteren. Maar toen ik vanmiddag even achter mijn computertje kroop en zag dat ik de Candy bij Fenneke heb gewonnen, was mijn dag al een stuk beter. En toen ik aan het einde van de middag ook nog in de top 3 zat bij Anyone for Anya was ik al bijna vergeten dat ik me eigenlijk helemaal niet zo lekker voelde. Wat geweldig toch dat je door je hobby zo snel weer energie krijgt. Dus vanavond na het eten nog maar even een valentijnskaart gemaakt. Ik heb de sketch gebruikt van NKU uitdaging #36. http://kaartenuitdagingen.blogspot.nl De afbeelding is van Saturated Canary. Eigenlijk heeft ze een stel coupons in haar handen met "Free Hugs", maar bij de nederlandse kaarten uitdagingen mag je alleen een nederlandse tekst gebruiken. Vandaar dat ik besloten heb haar een hartje vast te laten houden, je moet toch wat. Ik ben dol op de afbeeldingen van Saturated Canary, dus wilde haar erg graag op mijn kaartje. Welkom Anita & Jolanda, leuk dat jullie mijn blog gevonden hebben. En verder iedereen bedankt voor alle lieve reacties. Nog 6 volgers te gaan en dan gaat mijn Candy eruit!!