Angel's Hobby : november 2013

maandag 18 november 2013

Een kaart voor Aoife

Hallo allemaal, vanmorgen heb ik een kaartje gemaakt voor mijn kleine nichtje. Ze is vrijdag 22 November pas jarig, maar ze woont in Ierland dus moest hij vandaag echt op de post.
Ze viert dan haar 1e verjaardag.


Schattig toch?
Iedereen bedankt voor de leuke reacties elke keer weer, ik vind het geweldig om ze te lezen.
Helaas lukt het me niet altijd om bij iedereen langs te komen, maar ik doe mijn best.

donderdag 14 november 2013

Mini album voor Tess

Hallo allemaal, vandaag heb ik een leuk mini album gemaakt voor Tess. Ze zit bij mijn zoon in de klas en geeft zaterdag een leuk feest. Iedereen moet als een bekende filmster of zangeres komen en dan gaan ze een soort film opnemen. Mijn zoon gaat als James Bond. Even navraag gedaan hoe iedereen gaat zodat ik alle namen in het boekje kon zetten. Dan kan Tess straks zelf van iedereen een leuke foto in het album plakken en zo heeft ze voor altijd een leuke herinnering.



Ik gebruikte de stempelset Simply Stars van Stampin' Up! en als basis cardstock de kleur crumb cake.
Nu maar hopen dat ze hem leuk vindt.

donderdag 7 november 2013

Happy Birthday Dominique

Hallo allemaal, vandaag laat ik jullie een kaartje zien dat ik maakte voor een vriendin van mijn dochter.
Omdat we hem snel weg moesten brengen heb ik de foto heel snel gemaakt, en ik zag dus nu pas dat hij niet echt scherp is. ( sorry:))




Het papier is coastal cabana en strawberry slush ( in-colors 2013-2015 pag. 140)
De kleine bloemetjes zijn gemaakt met de itty bitty punch ( pag. 180) en natuurlijk een mooi glittersteentje op de bloemetjes ( rhinestone basic jewels pag. 171)
Het vierkante stempelje kocht ik op de kreadoe in Utrecht. Dat vond ik zo'n leuk effect geven.
Tot de volgende keer!

dinsdag 5 november 2013

So you think you can dance

Hallo allemaal, afgelopen zondag ben ik met mijn dochter en mijn vriendin naar de liveshow van So you think you can dance geweest. Mijn dochter vindt Giovanni wel een knappe vent en vroeg me of ik een beertje had zodat ze die naar hem toe kon gooien. De zolder staat vol prachtige knuffels die te mooi zijn om weg te gooien, dus even gezocht naar een niet al te grote knuffel. Ik vond een ijsbeer van het WNF.
Natuurlijk moest de knuffel wel bij Giovanni uitkomen en niet bij zijn danspartner Ina. Daarom besloot ik zijn naam te stempelen met de geweldige stempelset van Stampin' Up! " Morning post alphabet"
Omdat het natuurlijk weer allemaal op het laatste moment was ben ik helemaal vergeten een foto te maken, maar als je goed kijkt zie je hem hier op de foto.







En op deze foto zie je het het beste, maar daar zie je dan weer niet de mooie jongen!



Het was super leuk, we hebben een geweldige avond gehad!

vrijdag 1 november 2013

Letterbak met kerstdecoratie

Hallo allemaal, toen ik laatst mijn blogrondje deed kwam ik een leuk idee tegen bij mijn teammaatje Margriet.
Ze heeft een ouderwetse letterbak gevuld met allerlei leuke spulletjes waarmee je kerstcreaties maakt.
Ik heb zelf vroeger ook een letterbak op mijn kamer gehad met allemaal miniatuurflesje parfum. Geen wonder dat ik later dan ook in een parfumeriezaak ben gaan werken. ( heb ik uiteindelijk 9 jaar gedaan)
Toen mijn tweede kind geboren werd ben ik daar gestopt om thuis in mijn schoonheidssalon te werken en de tijden naar eigen wens in te kunnen vullen.
Maar nu terug naar de letterbak. Ik ging dus ook op zoek naar een echte ouderwetse, maar kon niet echt iets vinden naar mijn zin. Uiteindelijk bij de Action 2 letterbakken gekocht die ik tegen elkaar aan leg en dan is het ook net alsof ik een hele grote letterbak heb.





In alle vakjes leuke spulletjes gedaan, dus als ik nu een kerstkaart of kerstdoosje wil maken pak ik mijn letterbak(ken) erbij en alles gaat vanzelf.