Angel's Hobby : Even een opkikker.

dinsdag 23 juli 2013

Even een opkikker.

Hallo allemaal, voor een klant van mij heb ik een doosje gemaakt met een opkikkertje erin. ( zelf gehaakt)
Ze heeft een spoedoperatie ondergaan, omdat er al voor de 3e keer een knobbeltje ontdekt was.
Gelukkig is de rest van haar lijf verder schoon. Aangezien al haar familie in het buitenland woont vond ik het wel leuk om dit naar haar te sturen.

De tekst op het doosje heb ik zelf uitgeprint en uitgeponst met de nieuwe pons van Stampin' Up! genaamd Artisan label ( pag.181)

Uiteraard heb ik er ook een kaartje bij gemaakt.Ze heeft het inmiddels ontvangen en ze vond het heel erg leuk! Het gaat gelukkig erg goed met haar.

8 reacties:

marion zei

ahhh dat is mooi, daar wordt je toch direct beter van, wat een mooie kikker, het bloemenkaartje is ook heel geslaagd, liefs, Marion

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Erg leuk die opkikker

Yolanda zei

Hoi Angelique, wat een leuke, lieve en heel persoonlijke gift. Zelfs de tekst naar eigen idee! Soms kan je net niet tussen je kant en klare stempels vinden wat je zoekt, dus is dit een prima oplossing. Daar houd ik wel van. Groetjes Yolanda B)

Unknown zei

Jeetje wat een creativiteit! Ik vind die kikker echt geweldig die je gemaakt hebt!! Erg leuk om zoiets te krijgen ook :)

Unknown zei

Van dit doosje is ze zo weer opgekikkerd heel leuk gemaakt en je haak werkjes zijn heel leuk.
Groetjes Nicole

Miriam zei

Wat een leuke kikker! Lief gebaar, ze zal er zeker erg blij mee zijn geweest. En gelukkig gaat het weer beter met je klant.

Anita Meijer zei

Wat heb je dit supermooi gemaakt voor die klant van je, en wat erg zeg maar gelukkig is ze verder schoon, maar leuk is anders. Hier zal ze zeker eventjes van opkikkeren Angelique.
Liefs van Anita

Margriet Tournier zei

Wat een leuk opkikkertje zeg!! Heel lief dat je daaraan dacht.

Groetjes,
Margriet

Een reactie posten