Angel's Hobby : Nieuwe Catalogus & Sale-a-Bration

maandag 27 januari 2014

Nieuwe Catalogus & Sale-a-Bration

Hallo allemaal, vandaag is het dan eindelijk zover. De nieuwe catalogus gaat van start.
Klik HIER om de catalogus te bekijken.Ga er even lekker voor zitten met een kop koffie of thee en maak je verlanglijstje.


Maar dat is nog niet alles. Het is vanaf vandaag ook weer " TIME FOR SALE-A-BRATION"
Bij iedere aankoop van €60 mag je een gratis kado uitkiezen. ( bij €120 zelfs twee, bij €180 drie, enz.)Klik HIER om de Sale-a-Bration folder te bekijken.

Heb je je verlanglijstje klaar? Mail hem door en ik bestel het voor je.

Tot slot laat ik jullie nog even een kaartje zien.
De bloem komt uit de nieuwe stempelset " Peaceful Petals" ( pag. 20), ik heb hem gestempeld met versamark en wit embossingpoeder op een stukje Vellum. Vervolgens nog een keer gestempeld op wit papier en ingekleurd met mijn markers. De twee lagen op elkaar geplakt en uitgeknipt. De tekst komt uit de nieuwe stempelset " Perfect Pennants" ( pag. 27)De nieuwe spullen zijn zooooooo leuk! Als Demonstratrice heb ik het voordeel dat we alles eerder mogen bestellen, ook krijgen we 20% korting en hebben we al van die geweldige Sale-a-Bration kado's mogen kiezen.
Wil jij ook graag demonstratrice worden? Dan is NU het moment. Je krijgt tijdens de Sale-a-Bration wel voor €195 in je starterspakket i.p.v. €175, dus €20 extra en je betaald er slechts €129 voor.
Wacht dus niet langer en meld je aan!!! Het lijkt me geweldig om jou in ons team te verwelkomen!!
Heb je nog vragen? Stuur een mailtje en ik vertel je er alles over.

1 reacties:

Anoniem zei

Een prachtige kaart in warme kleuren.Groetjes Joke

Een reactie posten