Angel's Hobby : Happy birthday!

donderdag 8 januari 2015

Happy birthday!

Hallo allemaal, ondanks alle leuke nieuwe spullen die ik in huis heb heb ik nog niet veel tijd gehad er iets leuks mee te maken. Mijn tante is zondag jarig, dus dan heb je een stok achter de deur en pak je die nieuwe spullen om een leuke kaart mee te maken.
Dit is hem geworden......
Het woordje HAPPY komt uit de nieuwe " Hello you thinlits dies" pag 31.
Dan het gestempelde woordje " birthday" komt uit de nieuwe set " Crazy about you" ook op pag 31. Deze twee sets zijn samen te bestellen in een bundle met 15% korting.
Dan de mooie bloem en het rijtje stippen komen uit de set " painted petals" op pag 19. Wow wat is dit een gave set. Ik denk dat deze echt hard gaat lopen. Je maakt er de mooiste bloemenkaarten mee.
Het is wel jammer dat ik de foto's van mijn kaartje in het donker heb gemaakt. In het echt vond ik hem vele malen mooier. Maar hij moest op de post.
Het vlindertje heb ik geponst met de " bitty butterfly punch" pag 219 van de grote catalogus en daarvoor gebruikte ik "glimmer paper silver" pag 193 uit de grote catalogus. Het voordeel van dit glitterpapier is dat niet je hele huis onder de glitters zit. Ik had vroeger altijd glitter papier uit de hobbywinkel en 6 weken later vond je nog glitters in je huis. Dat is met Stampin' Up! glimmer paper verleden tijd gelukkig. En het is er in diverse kleuren.
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden en van alle leuke nieuwe produkten van SU.

3 reacties:

Jolanda zei

Ziet er leuk uit je kaartje en de tekst happy vind ik errruuggg leuk.

Groetjes Jolanda

sjanie zei

Mooi kaartje, Angelique, je tante zal er blij mee zijn.

Liefs, Sjanie

Claudia Rogier zei

Hoi,

Mooi kaartje.

grtjs
Claudia

Een reactie posten