Angel's Hobby : bookmark

zondag 30 december 2012

bookmark

hallo allemaal, dat is een tijd geleden!! We zijn met mijn gezin, ouders & zus naar Oostenrijk geweest. Het was heerlijk, maar wel erg warm voor de tijd van het jaar! De eerste dag dat we boven op de berg aankwamen was het 7 graden boven nul. Sta je daar met je thermobroek en warme skikleding. In de loop van de week begon het toch wel te sneeuwen, maar echt koud was het niet. Ik had wel echt spijt dat ik helemaal geen hobbyspullen mee had genomen, en heb overal gezocht naar hobbywinkels. Helaas weinig te vinden daar. Dan maar bijna elke dag naar de sauna met mijn zus, ook heerlijk hoor. Nu gisteren weer thuis gekomen en alle was weer wegwerken, maar dat hoort en nou eenmaal bij. Gelukkig had ik vanavond eindelijk even tijd om een boekenlegger te maken voor de challenge van Anyone for Anya.
http://anyoneforanya.blogspot.nl De opdracht is maak een boekenlegger met een stempel van CC Design of The Greeting Farm. De stempel die ik gebruikt heb is van CC design "bouquet Brigitta"

Ik ben blij weer een beetje mee te kunnen doen in blogland, en hoop dat jullie weer gezellig een berichtje achterlaten want dat heb ik erg gemist! Ik wil iedereen een goed uiteinde wensen en een heel creatief 2013!!

10 reacties:

Erica ♥ zei

Wat heerlijk dat jullie er even tussenuit geweest
zijn, daar krijg je weer een boost van !
Je boekenlegger is heel erg leuk, mooie kleuren
gebruikt :)

Een goed uiteinde en een nog beter
begin van 2013, lieve grtjs Erica ☼

Anita Meijer zei

Hoi lieve Angelique welkom terug in Nederland waar de temperatuur al niet beter is. Is toch niet normaal ga je op wintersport en kan je bijna in zwembroek van de piste af, nou ja ietwat overdreven natuurlijk, maar je snapt wat ik bedoel. Kan me voorstellen dat je de berichtjes hebt gemist, maar dat gaan we weer helemaal goedmaken hoor, het is ook zo verslavend hé. Prachtige tag heb je gemaakt, super vind ik hem. Ik wil jou en allen die je lief zijn een super 2013 toewensen vol met gezondheid, geluk, liefde en creativiteit.
Liefs van Anita

Anita Meijer zei

Zeg ik tag maar bedoel natuurlijk boekenlegger, het is al laat hé.
Nogmaals liefs van Anita

Nellie zei

Wat een mooie boekenlegger!! Ook jij en je familie een hele fijne jaarwissekling en een nog beter en creatief begin van 2013!!

Groetjes, Nellie

marion zei

wat een lieffie, prachtig, fijn uiteinde en het allerbeste voor 2013, liefs, Marion

Connie Leman zei

Met zo'n prachtige boekenlegger wordt boeken lezen net nóg een tikkeltje leuker hé ! Wat gezellig dat je er eventjes tussenuit bent geweest naar Oostenrijk met je familie, ook al was het daar blijkbaar net als hier iets te warm voor de tijd van het jaar. Ik kan er ook best inkomen dat je 'blogland' hebt gemist, ik ken dat gevoel...bloggen blijkt erg verslavend te zijn :)))
'k wens je nog een fijne jaarwisseling en veel creatieve uitdagingen voor het nieuwe jaar toe !
Groetjes en liefs,
Connie

Jolanda zei

bedankt voor je leuke berichtje op mijn blog:0)
wat een leuke boekenlegger!
ook de beste wensen en alle goeds voor 2013!!
grtz Jolanda

jolanda zei

mooie boekenlegger.
fijne jaarwisseling

Linda zei

Hoi Angelique,
Wat een schattige boekenlegger heb je gemaakt!!
Fijne jaarwisseling!
Groetjes, Linda

Blankina zei

Wat een lieve boekenlegger met een CC Design stempeltje,
leuk dat je tijd hebt gevonden om mee te doen met de ANYONE FOR ANYA boekenlegger challenge!

Succes!

Lieve groetjes
Blankina AFA DT

Een reactie posten