Angel's Hobby : wat een rare wereld!!!

zaterdag 1 december 2012

wat een rare wereld!!!

Hallo allemaal, vandaag ga ik jullie een raar ( maar helaas wel waar gebeurd) verhaal vertellen. Ik ging met mijn dochter en vriendin naar een markt bij ons in de buurt( Nieuwegein) en parkeer mijn auto. Toen ik uit de auto stapte dacht ik dat mijn deur bleef waar hij was, maar op het laatste moment ging hij toch nog een klein stukje verder open. Er stond een dikke BMW naast me geparkeerd waar een man in zat. Op het moment dat mijn deur tegen zijn auto aan komt vliegt hij al vloekend en tierend uit zijn auto. De GVD's vlogen in het rond. Ik ging even een parkeerkaartje halen zodat hij een beetje rustig kon worden. Vervolgens had hij alles bekeken en al lang gezien dat er niks op zijn auto te zien was, maar toch bleef hij heel boos. Ik zei dat hij gewoon rustig moest doen en dat er niks aan de hand was. Vervolgens zei hij dat ik helemaal geen "sorry" had gezegd. Ik zei dat als hij zo scheldend uit zijn auto springt het niet direct in mij opkomt om sorry te zeggen. Toen begon hij nog meer te schelden en hij zei dat als ik straks bij mijn auto terug kwam ik 4 lekke banden zou hebben. Ik zei doe maar niet meneer, prettige dag verder en we liepen met zijn drietjes richting markt. Mijn vriendin besloot even zijn nummerbord te noteren (slim) en we liepen verder. Toen we na nog geen 10 minuten bij mijn auto kwamen bleek er aan beide kanten van voor naar achter een grote kras op mijn auto te zitten!! In wat voor een wereld leven we???? Niet te geloven. Meteen naar de politie gegaan, daar ga ik straks even aangifte doen, want dat duurt wel een uur en we moesten nog dingen kopen.

Nu maar even wat anders, ik heb voor mijn dochter een surprise gemaakt die ze gisteren aan een vriendin van de manege heeft gegeven. Ze is gek op allerlei dingen, dus een soort schilderij met haar lievelingsdingen gemaakt. Aan de achterkant dicht gemaakt met een luikje zodat ze haar cadeau eruit kon halen. Best leuk toch?
en hier een stukje van de kras! Hij past niet eens helemaal op de foto.

6 reacties:

marion zei

Jeetje wat hebben mensen toch een kort lontje zeg, niet normaal en die kras jeetje zeg...wordt diverse delen spuiten van je auto. Sterkte met aangifte doen en met het oplossen van deze misere. Je surprise mag er zijn. Liefs, Marion

jolanda zei

mooie surprise.
Wat kinderachtig, maar wel slim om zijn kenteken te hebben opgeschreven

Anita Meijer zei

Jeetje wat een verhaal Angelique, dat is toch niet normaal, wat een hufter zeg. Die had wel een heel kort lontje. En wat een kras zit er op je auto, echt erg dit. Hier word je inderdaad niet blij van, de wereld wordt steeds gekker ben ik bang, je hoort zoveel rare verhalen waarvan dit er dus ook eentje is. Wat zal je toch ook wel geschrokken zijn. Niet normaal dit. Je hebt wel een hele mooie surprise gemaakt voor de vriendin van je dochter, ziet er toppie uit. Goh wat een rare wereld inderdaad!
Liefs van Anita

Nellie zei

Wat een verhaal, zeg!! Dit is toch niet normaal meer!! Het wordt hoe langer hoe gekker tegenwoordig!! Gelukkig dat je het kenteken genoteerd hebt, maar ik ben wel benieuwd of de politie hier iets mee gaat doen. Je kunt nl. niet bewijzen dat die hufter het inderdaad heeft gedaan. Heel veel sterkte ermee. Je surprise ziet er in ieder geval super mooi uit!!

Groetjes, Nellie

Erica ♥ zei

Jeetje wat triest zeg dat er nog van dit soort mensen
zijn, waar is het respect voor de ander dan gebleven.
Goed dat jullie het kenteken hebben en ook zeer zeker
aangifte doen, ik hoop dat je er via de verzekering nog
wat uit kan halen, alleen is het wel weer een hoop tijd
en energie extra, balen hoor.
Heel veel sterkte en succes ermee !

Je surprise heb je leuk gemaakt, leuk bedacht ook :)

Fijne en gezellige zondag,
grtjsss van Erica ☼

Sé-tje Limlam frutsels zei

Wat een verschrikkelijk verhaal!! Wat een hufter was die man goed dat je zijn kenteken heb genoteerd,maar je kunt het niet bewijzen het is jullie woord tegen de zijne!!Maar ik hoop dat de politie is kan doen!!!
maar op je surprice terug te komen hij is super heel leuk gemaakt.

Groetjes José

Een reactie posten