Angel's Hobby : Kerstboom met lichtje

dinsdag 27 november 2012

Kerstboom met lichtje

Daar ben ik weer! Ik durf niet te hard te juichen, maar het gaat iets beter met ons hondje. Dat wilde ik toch even kwijt na al jullie lieve reacties!! Heel erg bedankt daarvoor, dat doet me goed.
Ik ben vandaag tussen alle surprises door even aan de slag gegaan met een kerstboom naar aanleiding van een patroon ( gemaakt door Jolanda) die je bij duo-challengeblog aan kunt vragen. Je moet wel opschieten als je nog mee wilt doen, want hij loopt tot 30 November. Het leuke is dat er in het midden plaats is voor een leuk klein cadeau of in mijn geval voor de batterij van mijn lampje.Ik heb besloten on Edwin een echt werkende lantaarn te geven. Bij de Action kocht ik een mini kerstsnoer van 20 lampjes op 3AA batterijen. Ik heb een gokje gewaagd door er 19 lampjes af te knippen zodat er nog maar 1 lampje aan het snoertje zat. Maar nu de vraag of hij nog wel werkte........JA!! Gelukkig, hoef ik niet weer naar de Action voor een nieuwe. ( kost maar 1,35 ofzo, maar toch) Verder heb ik Edwin ingekleurd met Copics en ook nog liquid applique gebruikt voor op Edwin zijn pak en muts. Ook nog een gezellige tekst en wat sterretjes van de Xenos erop gedaan bewerkt met glitterlijm. In het echt ziet hij er zoveel mooier uit dan op de foto, maar daar hebben we allemaal last van natuurlijk. Soms wel jammer dat je niet echt elk detail goed ziet.
Ik wil hem dus graag mee laten doen aan Challenge #21 van http://duo-challenge.blogspot.com
Ik hoor graag of jullie hem geslaagd vinden! Alvast bedankt maar weer!!

9 reacties:

marion zei

Ohhh daar ben ik echt blij om, duimen dat je hondje zich alleen maar beter gaat voelen, dat gun ik jullie. Prachtige creatie en zo leuk met dit echte lichtje in de lantaarn. liefs, Marion

Anita Meijer zei

Oh wat fijn dat het met je hondje weer wat beter gaat, zo fijn om te lezen, helemaal super Angelique. En wat heb je deze kerstboom schitterend gemaakt, zo geweldig met dat ene lichtje erin, ik vind het werkelijk een toppertje.
Liefs van Anita

Anoniem zei

Je kerstboom is prachtig met mooie details.Fijn dat het wat beter met de hond gaat.Groetjes Joke

jolanda zei

heel erg mooi gedaan

Nellie zei

Super mooi geworden!! Fij om te horen dat het al wat beter gaat met je hondje!!

Groetjes, Nellie

Berlinde zei

Wat een leuke kaart Angelique, erg mooi met dat lampje!! En fijn dat het iets beter gaat met je hondje.
Lieve groetjes, Berlinde

Babette zei

Wat fijn dat het wat beter gaat.
Erg leuk deze kerstboom.
Groetjes Babette

Erica ♥ zei

Die is leuk geworden dat boompje,
suc6 met de challenge !

Fijne donderdag, grtjsss Erica ☼

Sé-tje Limlam frutsels zei

Wat een mooi kerstboompje,zo met dat lampje erin super gaaf!!! Fijn dat het beter gaat met jullie hondje en nu maar hopen dat ze gauw helemaal is opgeknapt!! O ja de surprise hier onder is heel leuk gemaakt!!

Groetjes José

Een reactie posten