Angel's Hobby : Time for a hug

zondag 18 november 2012

Time for a hug

Hallo allemaal, het is alweer een poosje geleden dat ik een kaartje heb geplaatst. Ik ben heel druk met surprises voor sinterklaas. We hebben zelf lootjes getrokken en dan help ik de kinderen nog met surprises voor school. Vandaag had ik echt zin om even een kaartje te maken. Helaas verliep de dag niet geheel vlekkenloos, want ons hondje (Penny) voelt zich helemaal niet goed. Ze is elke keer misselijk en heeft last van haar darmen. Het is nu al de 3e keer is een half jaar tijd, dus heeft de dierenarts besloten dat ze 6 weken een dieet moet volgen. Ze mag nu alleen maar rijst met speciaal vlees. We konden kiezen uit paard, geit, struisvogel of kangoeroe.Paard mag absoluut niet van mijn dochter, ze is een grote paardenliefhebber. Geit en struisvogel hadden ze nergens, dus nu aan de kangoeroe. Helaas helpt het tot nog toe niet. Ik liep vanmorgen om 6.30 uur al buiten met een hond die moest overgeven. De hele dag zijn we al druk met het beestje, ze is zo zielig. Nou ja, vandaar dat het knutselen dus ook wat moeizamer ging. Ik heb dit kaartje gemaakt voor mijn vriendin die zich niet zo lekker voelt. (ook al niet, zit het in de lucht ofzo)
Met dit kaartje wil ik meedoen aan Challenge #37 van de creatieve zebra.
http://decreatievezebra.blogspot.nl
Ik heb papier gebruikt van boekenvoordeel, de nieuwe klok van Marianne Design, het afdrukje is van the paper shelter en de bloem is van crealies. Verder wat glitterlijm gebruikt op de klok en het afdrukje ingekleurd met copics. Ben benieuwd of jullie het wat vinden.
Ik laat deze week ook even mijn surprise zien, maar die heeft nog een kleine "finishing touch"nodig.

8 reacties:

Anoniem zei

Een schitterende kaart altijd leuk om te krijgen.Vervelend dat de hond zo ziek is,hopelijk knapt ze gauw op.Groetjes Joke

marion zei

Beterschap met je hondje, ik hoop dat ze zich snel weer kiplekker voelt met het speciale dieet. WAt een schitterend kaartje, heel lief. Fijne zondagavond, knuf, Marion

Anita Meijer zei

Hé bah Angelique niet leuk dat je hondje zich zo beroerd voelt, is net zoals bij je kinderen als ze ziek zijn dan kan je je totaal niet meer concentreren en ben je helemaal uit je doen. Hoop dat ze snel weer opknapt. Ik weet dat het hondje van mijn broer en schoonzus ook vaak last heeft van haar darmpjes en veel moet overgeven. En dan ook nog een vriendin die zich niet lekker voelt, het kan niet op, maar wat heb je een schitterend kaartje voor haar gemaakt dat zal zeker voor een glimlach op haar gezicht zorgen.
Liefs van Anita

Nellie zei

Wat een leuk kaartje heb je gemaakt, Angelique!! Hier zal je vriendin zeker van opknappen!! Heel veel sterkte met je hondje!! Nu maar hopen dat het dieet alsnog gaat werken en dat je hondje snel beter wordt!! Heel veel sterkte met je hondje en vriendin!!

Groetjes, Nellie

Sé-tje Limlam frutsels zei

Angelique,wat een mooi kaartje,zal je vriendin blij mee zijn. Wat naar dat jullie hondje ziek is!! Nu maar hopen dat het dieet helpt en ze weer vlug op knapt!!
Succes en sterkte met je hondje en niet te vergeten je vriendin...

Groetjes José

http://sandracreaties.blogspot.com zei

Hoi Angelique wat een leuke kaart ik vindt de afbeelding zo schattig dat meisje met met haar konijn.
Lieve groetjes Sandra

jolanda zei

heel mooi kaartje

Babette zei

Wat een prachtig kaartje.
Hoop dat je hond en vriendin snel opknappen.
Groetjes Babette

Een reactie posten