Angel's Hobby : Surprise voor Tess

dinsdag 27 november 2012

Surprise voor Tess

Hallo allemaal, ik laat jullie alvast 1 surprise zien die ik gemaakt heb voor Tess. Ze zit bij mijn zoontje in de klas en ze hebben lootjes getrokken. Het is toevallig ook een paardenfan net als mijn dochter. Als je in de paardensport de eerste prijs wint krijg je een oranje rozet. Je kan hem aan het hoofdstel van je paard hangen terwijl je een ere-ronde mag rijden. Ik heb dus zo'n rozet in het groot gemaakt.


Eerst de vorm uit karton gesneden, daarna met crepe-papier helemaal rondom gedrappeerd. Een doosje gekocht bij Xenos en daar een heel stuk afgehaald anders was hij te hoog. op de zijkanten van het doosje en de deksel een mooi glimmend lint geplakt. Een paardenkleurplaat verkleind en ingekleurd met copics, vervolgens glitterpapier eronder geplakt en tot slot op de onderkant langs de linten nog tape met stippen geplakt. Het ziet er eenvoudig uit, maar ik ben er best lang zoet mee geweest. In het doosje zit chocola en cadeautjes.Ben wel benieuwd of jullie het wat vinden, maar vooral erg benieuwd wat Tess ervan vindt.

4 reacties:

Anita Meijer zei

Nou Angelique ik weet wel zeker dat Tess zal stralen, wat wil je nog meer de prijs winnen waar je altijd van droomt en dan ook nog eens gevuld met lekkers en kadootjes. Ziet er helemaal super uit. Top.
Liefs van Anita

jolanda zei

ziet er erg mooi uit.
Hoeft er bij jullie het cadeautje niet in te zitten?
Bij ons moet nml. het cadeautje in de suprise zitten en dan komt je al snel op bv. een schoenendoos uit.

Nellie zei

Wat een leuke surprise!!

Groetjes, Nellie

Unknown zei

heel mooi gemaakt !!

Een reactie posten