Angel's Hobby : Letterbak met kerstdecoratie

vrijdag 1 november 2013

Letterbak met kerstdecoratie

Hallo allemaal, toen ik laatst mijn blogrondje deed kwam ik een leuk idee tegen bij mijn teammaatje Margriet.
Ze heeft een ouderwetse letterbak gevuld met allerlei leuke spulletjes waarmee je kerstcreaties maakt.
Ik heb zelf vroeger ook een letterbak op mijn kamer gehad met allemaal miniatuurflesje parfum. Geen wonder dat ik later dan ook in een parfumeriezaak ben gaan werken. ( heb ik uiteindelijk 9 jaar gedaan)
Toen mijn tweede kind geboren werd ben ik daar gestopt om thuis in mijn schoonheidssalon te werken en de tijden naar eigen wens in te kunnen vullen.
Maar nu terug naar de letterbak. Ik ging dus ook op zoek naar een echte ouderwetse, maar kon niet echt iets vinden naar mijn zin. Uiteindelijk bij de Action 2 letterbakken gekocht die ik tegen elkaar aan leg en dan is het ook net alsof ik een hele grote letterbak heb.

In alle vakjes leuke spulletjes gedaan, dus als ik nu een kerstkaart of kerstdoosje wil maken pak ik mijn letterbak(ken) erbij en alles gaat vanzelf.

8 reacties:

Erica ♥ zei

Wat heb je dat leuk gedaan met die letterbak, gaaf zeg en handig ook ☺
Liefsss van Erica ☼

nans'creablog zei

Ziet er prachtig uit Angelique. Heel leuk.

Groetjes,
Nans

Unknown zei

Ziet er heel gaaf uit!!

Unknown zei

Leuk gedaan staat zo heel netjes.
Groetjes

Irene zei

Laat ik nu toch ooit echt 2 antieke gehad hebben van de The Times en.....opgeruimd omdat je ineens een totaal andere smaak en inrichting krijgt. Nu ik dit zie heb ik daar dus (bijna) spijt van, enig Angelique!!!!
Ja met 4 man shoppen is ietsje moeilijker dan alleen. Maar we zaten aardig op 1 lijn dus keurig onze wenslijstjes afgewerkt en verder heel veel bekeken/ideetjes uitgewisseld en echt een super dag gehad!!

xx Irene

Margriet Tournier zei

Oooh, wat zijn ze leuk geworden!!! Ze zijn dan misschien wel niet oud, maar ze hebben wel een old-look. En deze vakjes zijn net wat groter, zodat er meer in kan. Super! Geniet ervan, dat doe ik ook.

Groetjes,
Margriet

anncreatief zei

ziet er schitterd uit
Liefs Anneke

Anita Meijer zei

Wat heb je dit supermooi gemaakt Angelique, ziet er super uit, top.
Liefs van Anita

Een reactie posten