Angel's Hobby : So you think you can dance

dinsdag 5 november 2013

So you think you can dance

Hallo allemaal, afgelopen zondag ben ik met mijn dochter en mijn vriendin naar de liveshow van So you think you can dance geweest. Mijn dochter vindt Giovanni wel een knappe vent en vroeg me of ik een beertje had zodat ze die naar hem toe kon gooien. De zolder staat vol prachtige knuffels die te mooi zijn om weg te gooien, dus even gezocht naar een niet al te grote knuffel. Ik vond een ijsbeer van het WNF.
Natuurlijk moest de knuffel wel bij Giovanni uitkomen en niet bij zijn danspartner Ina. Daarom besloot ik zijn naam te stempelen met de geweldige stempelset van Stampin' Up! " Morning post alphabet"
Omdat het natuurlijk weer allemaal op het laatste moment was ben ik helemaal vergeten een foto te maken, maar als je goed kijkt zie je hem hier op de foto.En op deze foto zie je het het beste, maar daar zie je dan weer niet de mooie jongen!Het was super leuk, we hebben een geweldige avond gehad!

6 reacties:

ffenneke zei

Ow wat leuk zeg. Ik wilde er ook heen gaan. kwam er achter dat het in Aalsmeer was (hier om de hoek) maar helaas alles was al uitverkocht :(
Ben benieuwd hoe het is om live mee te maken.
liefs Fenneke

Anoniem zei

Altijd leuk om een avond uit te gaan en zeker naar think you can dans.Jullie zullen best een erg leuke avond gehad hebben.Groetjes Joke

Unknown zei

Hoe gaaf?? Heb je wel je visitekaartje eraan gehangen hahaha....

Linda zei

Haha wat een leuk idee!
Ik had m al gezien zondag!!! ;)
Nu hopen dat we nog lang van Giovanni mogen genieten :)
Groetjes, Linda

Erica ♥ zei

Wat gaaf zeg dat jullie er naar toe geweest zijn,
maar natuurlijk ook de knuffel ☺
Liefs van Erica ☼

Miriam zei

Ha, zo zie je maar weer, toch nog SU op tv! :-) Leuk avondje gehad, dus!

Een reactie posten