Angel's Hobby : Valentijn

zondag 3 februari 2013

Valentijn

Hallo allemaal, wat fijn om ondanks mijn niet al te fitte conditie toch een kaartje te kunnen plaatsen. Gisteren ben ik met mijn eigenwijze hoofd toch naar de beurs ( Creaweekend) in Gorinchem geweest. Ik dacht kom op stel je niet aan, gewoon lekker even shoppen en inspiratie opdoen. Gelukkig had ik mijn jas beneden aan de kapstok gehangen ( Met mijn autosleutel in mijn zak, dat zegt genoeg over hoe ik me voelde), want je ging echt bijna van je stokkie zo heet was het daarboven. ( En ik had het natuurlijk al iets warmer dan gemiddeld doordat ik waarschijnlijk nog wel lichte koorts had) Maar goed, het was wel de moeite. Vandaag werd ik er voor gestraft, want ik voelde me een stuk mnder dan gisteren. Maar toen ik vanmiddag even achter mijn computertje kroop en zag dat ik de Candy bij Fenneke heb gewonnen, was mijn dag al een stuk beter. En toen ik aan het einde van de middag ook nog in de top 3 zat bij Anyone for Anya was ik al bijna vergeten dat ik me eigenlijk helemaal niet zo lekker voelde. Wat geweldig toch dat je door je hobby zo snel weer energie krijgt. Dus vanavond na het eten nog maar even een valentijnskaart gemaakt. Ik heb de sketch gebruikt van NKU uitdaging #36. http://kaartenuitdagingen.blogspot.nl De afbeelding is van Saturated Canary. Eigenlijk heeft ze een stel coupons in haar handen met "Free Hugs", maar bij de nederlandse kaarten uitdagingen mag je alleen een nederlandse tekst gebruiken. Vandaar dat ik besloten heb haar een hartje vast te laten houden, je moet toch wat. Ik ben dol op de afbeeldingen van Saturated Canary, dus wilde haar erg graag op mijn kaartje. Welkom Anita & Jolanda, leuk dat jullie mijn blog gevonden hebben. En verder iedereen bedankt voor alle lieve reacties. Nog 6 volgers te gaan en dan gaat mijn Candy eruit!!

17 reacties:

Ans Gilbert zei

Hoi Angelique,
Hoop dat je weer snel helemaal opgeknapt bent..lastig als je zo gammel bent..
Je kaartje is een schatje, lief afdrukje..mooie kleuren..

Liefs van Ans

jolanda zei

hele leuke kaart

nans'creablog zei

Echt een supermooi kaartje Angelique. De digi's van Krista zijn ook mijn favoriet. Gefeliciteerd met je prijzen en nog veel beterschap.

Groetjes,
Nans

Marijke zei

Knap hoor als je je niet zo goed voelt om toch naar een beurs te gaan. Ik ben afgelopen najaar geweest in Gorinchem en vond het een leuke beurs, niet zo groot. Klopt dat het wel warm was boven. Je kaartje is mooi en goed opgelost met het hart in der handen. gefeliciteerd met je top 3 plek en het winnen van de candy. Beterschap nog.

Groetjes, Marijke

Anita Meijer zei

Super dat je de candy bij Fenneke hebt gewonnen en dan ook nog eens op dezelfde dag een top 3 notering, meisie helemaal super voor je. Geinig hoeveel energie je daar van krijgen hé, want je hebt weer een schitterend kaartje na het eten gemaakt, ik vind hem prachtig. En eh wel een beetje goed op jezelf passen Angelique.
Liefs van Anita

jackelien zei

Erg mooie kaart. Leuk met die laagjes.
Gr jackelien

Anoniem zei

Hallo Angelique
Wat een prachtige valentijnskaart en ben je ook zo goed geslaagd op de beurs?Ben nog aan het nagenieten met mijn nieuwe aanwinst.Ook nog gefeliciteerd met het winnen van de candy en wat leuk dat je in de top 3 staat.Groetjes Joke

Patricia Wanten zei

Leuke kaart is het geworden, Angelique. Mooie kleur dat fellere roze. Leuke details vooral de grote bloem is mooi en apart. Het gebruik van een hartje is wel een zeer creatieve oplossing. Proficiat met je top 3 plaats en je gewonnen candy. De laatste 6 volgers zal nu wel vlug gaan nu je naam overal te zien is.
Groetjes

Patricia

Nellie zei

Wat fijn dat je toch naar de beurs hebt kunnen gaan!! Heb je ook nog wat gekocht? Nog gefeliciteerd met je Candy en je Top 3 nominatie!! Prachtig kaartje heb je gemaakt!!

Groetjes, Nellie

inge zei

Dit is een schatje Angelique,leuk die roze kleurtjes. Gefeliciteerd met je gewonnen candy en top 3 en bedankt voor het meedoen bij NKU.

Groetjes Inge

Sé-tje Limlam frutsels zei

Wat leuk dat je de candy bij Fenneke hebt gewonnen en ook proficiat met het behalen van de top 3...Je kaart is super mooi geworden!!

Groetjes José

esmee zei

een hele mooie kaart

Ghea zei

In de TOP 3 en ook nog eens een schitterende prijs bij Fenneke dat is nog eens een goede zondag.....
Liefs Ghea

Liesbeth zei

Wat een mooie uitvoering heb je gemaakt voor onze uitdaging Angelique, hoop dat je snel opknapt hoor.
gr, Liesbeth

Jolara zei

prachtig liefs joyce

Jolanda zei

een prachtige kaart Angelique! bedankt voor je deelname bij de NKU!
grtz Jolanda

Doris knippenenplakken zei

Wat een prachtig kaartje.
Groetjes
Doris

Een reactie posten