Angel's Hobby : Valentijn

vrijdag 15 februari 2013

Valentijn

Hallo allemaal, afgelopen week ging mijn zoontje met zijn zakgeld op pad om voor zijn vriendinnetje valentijnscadeaus te kopen. Hij kocht een roos, een beker met hartjes en een beertje in een tasje. Gisteren ging hij naar school in zijn nette kleren en met een tas vol cadeaus, zo schattig. Hij kreeg van zijn vriendinnetje een heel leuk fotolijstje met een pasfoto van haar. Hij heeft hem meteen op zijn nachtkastje gezet. Maar er is nog iemand van wie hij iets kreeg. Een hele lieve Valentijnskaart van Romy. Ze heeft al zeker 6 keer verkering met hem gehad, maar hij maakt het steeds uit. Als ik dan vraag waarom zegt hij dat ze steeds een paard na doet en dat vindt hij stom. Maar Romy is echt een schatje en kan ook heel mooi zingen. Ze heeft een tijdje geleden zelfs een cd-tje ingezongen speciaal voor Beau. Echt kippevel als je dat hoort. Ze zingt ook bij kinderen voor kinderen en zou best nog wel eens beroemd kunnen worden in de toekomst. Ze is ondanks dat Beau het al 6 keer heeft uitgemaakt nog steeds stapelgek op hem, ik vond het zo sneu dat Beau nu met iemand anders verkering heeft. Ik besloot daarom een mooie paardenkaart voor haar te maken zodat Beau haar kan bedanken voor de lieve Valentijnskaart. En dit is het geworden!

8 reacties:

Irene zei

Helaas zie ik dat er idd geen foto bij dit lieve en ook een beetje zielige verhaal staat. Jammer he als wij iemand wel lief vinden en de kinderen er anders over denken maar ja.......hoort er bij!!
Als blogger je foto weer niet pakt kun je boven je geschreven tekst HTML aanklikken, dan zie je allemaal gekke letters maar ook jouw tekst.Daar kun je dan de foto uploaden en dan druk je op NIEUW BERICHT en dan staat de foto op je blog.
Succes er mee, xx Irene

sjanie zei

Wat leuk dat hij zelf kadootjes gekocht heeft voor z'n vriendinnetje. Wel sneu voor het andere meisje, maar daar doe je niets aan. Je mercidoosje hieronder is ook leuk.

Ik had ook weleens dat ik geen foto kon plaatsen, ben toen overgestapt op google chrome en dat werkte wel.

Succes!

Groetjes,
Sjanie

Sé-tje Limlam frutsels zei

Wat een mooie kaart voor Romy!!! Leuk plaatjeWat leuk dat je zoon zelf wat heeft gekocht voor z'n vriendinnetje.

Groetjes José

Ans Gilbert zei

Hoi Angelique,

Jaaa, nu zie ik de foto, wat een prachtige kaart en de liefde..soms is het hard om te zien maar..je zoon moet toch zelf beslissen..ik weet het..moeders..

Liefs van Ans

Creanita60.blogspot.nl zei

Wat schattig.Lief van jou hoor om dat te doen en toch stoer dat hij het dan wel weer aan haar geeft.

groetjes Anita

nans'creablog zei

Wauw Angelique, dat heb je prachtig gemaakt. Heel lief van je dat je toch nog voor Romy een kaartje hebt gemaakt. Daar gaat ze zeker blij mee zijn.

Groetjes,
Nans

Anita Meijer zei

Oh wat een hartenbrekertje die zoon van jou hahaha, maar wat heb je dat lief voor haar gemaakt, daar zal ze wel heel blij mee zijn en wie weet krijgen ze wel weer eens een keertje verkering met elkaar, je weet maar nooit.
Liefs van Anita

Nellie zei

Ja, zo gaat dat nu een maal met kinderen!! Ook al willen wij het anders!! Super leuk en lief van je om een kaartje voor haar te maken!! Hij is echt schitterend geworden!!

Groetjes, Nellie

Een reactie posten