Angel's Hobby : 40 jaar getrouwd

vrijdag 25 januari 2013

40 jaar getrouwd

Hallo allemaal, afgelopen dagen ben ik flink wat uurtjes aan het freubelen geweest. Het zijn alleen allemaal kaartjes die ik op moet sturen en die kan ik nog niet op mijn blog zetten anders ziet de persoon voor wie hij is hem al staan terwijl hij hem nog niet ontvangen heeft. Helaas moet ik dit kaartje vandaag toch vast plaatsen. Ik wil heel graag met challenge #5 van Don & Daisy meedoen en die is over 2 uurtjes afgelopen. http://donendaisy.blogspot.nl De kaart heb ik gemaakt voor de ouders van Rachel. Ze zijn in Maart 40 jaar getrouwd en Rachel geeft een leuke Candy weg, als je haar ouders een kaartje stuurt kom je daarvoor in aanmerking. ( http://rachels-hobby.blogspot.nl ) Ik heb een stempel van Don & Daisy gebruikt, gestempeld op kraftpapier en ingekleurd met Derwent potloden. Verder de mal van Marianne design gebruikt, deze bewerkt met distress inkt( frayed burlap). Twee maten labels gebruikt en een cirkel, deze ook bewerkt met distress inkt. De tekst heb ik gemaakt met een setje van Just rite, echt geweldig dat je daarmee elke tekst in mini formaat kan maken. het kost wel wat engelengeduld ( gelukkig ben ik een engel, althans dat is de betekenis van mijn naam) want je moet piepkleine lettertjes met een pincetje op een klein blokje drukken en dan stempelen. Maar ik ben super blij met dit setje. ( Ik heb alleen begrepen dat deze sets helaas uit de handel gaan) Ik kon er nog net 1 kopen via marktplaats. De grote tekst met Congratulations is van Stampin up. Daar heb ik gisteren wat leuke spullen van binnen gekregen, ze bestaan 25 jaar en geven daarom nu gratis cadeaus weg bij een bestelling van 60 euro of meer. Ik kocht diverse kleuren stempelpads en een set met bloemen, vlinders en deze tekststempels. Mocht je interesse hebben moet je maar eens zoeken naar een demonstratrice van Stampin up via Google, want het is niet in de winkel te koop. ( net als tupperware zeg maar) Nou als ik nog lang door ga kletsen mis ik alsnog de challenge van Don & Daisy, dus ik ga maar eens even een beetje vaart maken. Allemaal weer bedankt voor de leuke reacties op mijn valentijnskaart en ik wil nog even mijn nieuwe volgers welkom heten. Ik hoop dat we elkaar zo nu en dan wat inspiratie kunnen geven.

9 reacties:

Jolanda zei

gaaf he dat kleuren op kraft! Ik ben er bijna verslaafd aan:0) wat een prachtige kaart heb je gemaakt en die gestempelde tekst maakt het wel heel persoonlijk! leuk gedaan!
grtz Jolanda

Ans Gilbert zei

Hoi Angelique,
Dit is echt een prachtige kaart voor de ouders van Rachel, afdrukje mooi op Kraft..en de tekststempel is ook super..

Liefs van Ans

Irene zei

Ik denk dat jij hiermee de spits afbijt Angelique en wow wat leg je de lat direct hoog met deze beeldige kaart!! Nu weet ik ook hoe de bruidegom heet, dat is helemaal leuk!!!

Fijn weekend, Irene

Anoniem zei

Prachtige kaart heb je gemaakt voor het bruidspaar met mooie details.Wil je ook bedanken voor de kaart die je mee gestuurd heb voor mijn verjaardag wat een beauty van een kaart zo mooi lieve groetjes Joke

Colinda zei

Wat een mooie kaart!! Ik zal het niet aan het bruidspaar verklappen hoor! Een gezellig weekend, Colinda

Wybrich zei

Een schitterende kaart!

Bedankt voor het meedoen met de challenge.
Gr Wybrich
Don en Daisy blog

jolanda zei

mooi kaartje

Anita Meijer zei

Wauw wat is die super geworden Angelique, daar zullen ze wel heel blij mee zijn, wat ben je toch snel, ik moet er nog aan beginnen, maar heb gelukkig nog even. Die van jou is een toppertje geworden. Heerlijk hé om van die hobbyspulletjes te kopen op internet, en als het dan gebracht wordt, voel je je net een kind in een speelgoedwinkel. Echt weer een topkaartje.
Liefs van Anita

Sé-tje Limlam frutsels zei

Een hele mooie kaart Angelique daar zullen ze heel blij mee zijn.

Groetjes José

Een reactie posten