Angel's Hobby : Kaart voor Corrie

woensdag 16 januari 2013

Kaart voor Corrie

Hallo allemaal, wat een witte wereld buiten! Heel mooi om te zien hoor, vooral met het zonnetje erbij zoals vandaag, maar wel vervelend om met de auto op pad te moeten. Moest net even met mijn zoon naar de orthodontist, dan moet je wel. Maar gelukkig weer veilig thuis.Welkom nieuwe volgers, wat leuk dat jullie mijn blog hebben gevonden. nog even en dan heb ik 30 volgers. (voor jullie misschien niet veel, maar ik ben er reuze blij mee, ben nog niet zo heel lang bezig natuurlijk) Ik heb een paar dagen geleden een kaart voor Corrie gemaakt, maar die kon ik natuurlijk nog niet plaatsen. Ik weet dat hij inmiddels aangekomen is en daarom zet ik hem vandaag op mijn blog. Ik heb er met veel liefde aan gewerkt en ben best tevreden. Corrie was er ook erg blij mee las ik op haar blog. Ik heb het model uit een boekje genaamd Scrapkaarten ( van Sonja Hilhorst en Hennie Barendregt), het is wel een enorme papiervreter hoor maar leuk om te maken. Omdat ik voorop al een tekst had en er aan de binnenkant 4 labels in horen wist ik even niet meer zo goed wat ik daar dan nog op moest zetten. Ik besloot er Faith, Hope & Love op te zetten. En op de laatste heb ik mijn naam gezet. Met deze kaart wil ik graag meedoen aan challenge #16 van Anmacreatief, opdracht gebruikt Kraft! http://webshop-anmacreatief.blogspot.nl Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!Bedankt voor al jullie lieve berichtjes, ik geniet er enorm van om ze te lezen.

14 reacties:

Patricia Wanten zei

Wat een mooie creatie, Angelique, daar zal Corrie zeker blij mee zijn. Je hebt dat super opgelost om op elke tag iets te zetten en de tekst die greep me naar de keel. Mooi
Groetjes

Patricia

Erica ♥ zei

Wat een prachtige kaart, en een super leuk idee
zo met die labels aan de binnenkant, gaaaf hoor.

Fijne knutselweek nog gewenst :)
Lieve grtjsss van Erica ¤

Anoniem zei

Prachtige kaart Angelique met mooie teksten erbij.Groetjes Joke

jackelien zei

Wat een mooie kaart heb je gemaakt voor Corry.!! Die van mij is vandaag ook op de post gegaan voor haar.
Gr jackelien

Rachel zei

Wat een prachtig kaartje Angelique, mooie tekst en leuke labels! Daar was Corrie vast heel erg blij mee.....
liefs Rachel

Berlinde zei

Een erg mooi kaartje heb je voor Corrie gemaakt Angelique, leuk met die labels!
Lieve groetjes, Berlinde

Corrie zei

Wat is hij mooi hè dames, maar in het echt is hij zo prachtig, zelfs mijn zoon zei er iets van. Die is niet zo van de kaarten maar dat is logisch toch?
Je kaart staat te pronken op de schouw Angelique ik ben er zo blij mee, met al die prachtige kaarten.
Dank je wel.
lieve groetjes Corrie

Anita Meijer zei

Wat een schitterende kaart heb je gemaakt voor Corrie Angelique, ik vind hem helemaal prachtig, snap heel goed dat Corrie hem prachtig vindt. Oh jeetje bedenk me nu opeens dat ik je mail nog niet eens beantwoord hebt, als mijn kop soms ook niet op mijn romp vast zou zitten .... ik mail je morgenochtend even, want duik zo mijn bedje in.
liefs van Anita

Jolanda zei

een prachtige tekst & kaart Angelique! leuk model ook:0)
grtz Jolanda

Babette zei

Terecht tevreden, het is een prachtige kaart.
Groetjes Babette

Sé-tje Limlam frutsels zei

Wat een schitterende kaart ik geloof best dat Corie hier heel blij mee is!!!

Groetjes José

Helen zei

wat een ontzettend mooie kaart; ook de tekst is prachtig. Geen wonder dat Corrie er blij van werd. Gezellig dat je deze maand 3x hebt meegedaan aan onze challenge bij Anmacreatief. Groetjes, Helen

Yolanda zei

Ziet er heel mooi uit! Groetjes Yolanda

Anne-Marije zei

Wat een schitterende kaart is dit geworden!
Wat leuk dat je deze maand 3 keer mee hebt gedaan met de AnMaCreatief challenge...
xxx Anne-Marije

Een reactie posten