Angel's Hobby : Sam

maandag 7 januari 2013

Sam

Hallo allemaal! Vandaag kregen we een vervelend berichtje via de mail. Een voetbalvriendje van mijn zoon ( uit zijn team) heeft een ongeluk gehad tijdens het snowboarden. Hij is door iemand omver gegooid en heeft daarbij op een vreselijke manier zijn arm gebroken. Zijn bovenarm zat niet meer vast aan zijn ellebooggewricht en was zelf gedeeltelijk verbrijseld. Hij is meteen geopereerd en er zitten nu grote pinnen in die er over 6 weken uit moeten. Elke dag moeten zijn ouders alles desinfecteren, dat is zeer pijnlijk voor hem. Ze denken zelfs dat hij dit seizoen misschien niet meer kan voetballen, maar dat is op dit moment natuurlijk het minst belangrijk. Ik ben maar meteen aan de slag gegaan om een kaartje te maken voor hem. Mijn zoontje zei maak een kaartje met een voetballertje, maar dat vond ik zo sneu omdat hij dat voorlopig niet kan, toen hadden we een leuke stempel van Don & Daisy met een ski-outfit. Dit leek me toch ook niet zo gepast omdat het daar nou juist helemaal mis is gegaan. Uiteindelijk besloot ik Edwin met zijn vishengel te pakken. Ik heb er een tekst in gezet dat dit jongetje rustig moet wachten tot hij een visje vangt en dat Sam rustig moet wachten tot het weer beter gaat met zijn arm. nou, ik hoop volgende keer een leuker bericht te plaatsen!

8 reacties:

Erica ♥ zei

Dat zijn zeker rot berichten, bahhh.
Maar je hebt er wel een mooie kaart voor
gemaakt, zal hij vast blij mee zijn !

Fijne knutselweek gewenst :)
Lieve grtjsss van Erica ¤

Anita Meijer zei

Jeetje wat triest zeg, je zal maar zo vallen, dat is inderdaad geen prettig bericht Angelique. Maar wat heb je een geweldig kaartje voor hem gemaakt, daar zal hij zeker blij mee zijn. Super.
liefs van Anita

Nellie zei

Wat een naar bericht heb je gekregen, zeg!! Zo sneu voor dat jochie!! Je hebt wel een super lief en mooi kaartje gemaakt voor hem!! Dat zal hem wel wat opvrolijken!! Nu maar hopen dat alles goed komt!!

Groetjes, Nellie

PS. Dank je wel voor al je lieve berichtjes op mijn blog!!

Sé-tje Limlam frutsels zei

Wat een triest bericht Angelique,je moet maar vallen en zo ongelukkig terecht komen!!! Wat zal hij balen maar je kaart zal hem weer een beetje opvrolijken want hij is super leuk geworden.
En nu maar afwachten dat alles goed is gegaan en vlug weer beter gaat.

Groetjes José

Patricia Wanten zei

Ik kwam toevallig op je blog terecht en na even rondkijken ben ik volger geworden. Wat triest voor deze jongen, hopelijk kan je lieve kaart hem kunnen opvrolijken.
Groetjes

Patricia

Unknown zei

Hoi,
Zag dat ik nog geen volger was dus dat ben ik gelijk geworden. Wat een mooie kaart, maar wat een triest bericht. Je andere kaarten zijn ook prachtig. Kom zeker vaker langs.
Mijn emailadres heb ik op mijn blog gezet.
Groetjes Saskia

jolanda zei

prachtig kaartje

Doris knippenenplakken zei

Hallo Angelique,
Ben via via op je blog terecht gekomen.
Wat een prachtig kaartje ,ben gelijk je volger geworden.
Groetjes
Doris

Een reactie posten