Angel's Hobby : Joke

vrijdag 25 januari 2013

Joke

Hallo allemaal, daar ben ik nog een keer vandaag! Ik zag dat Joke vandaag mijn kaartje heeft ontvangen, dus die kan ik nu ook plaatsen op mijn blog. Ik moet jullie nog even iets vertellen. Afgelopen dinsdag ging mijn dochter schaatsen met school. We hadden nieuwe kunstschaatsen van Nijdam gekocht. Toen ik haar schaatsen wilde gaan afdrogen( dat moest ze eigenlijk zelf doen, maar dat vergat ze natuurlijk weer) zag ik dat er in 1 schaats gewoon een hele breuk zat. Je kon zo door het kiertje heen kijken zo erg was hij gebroken, dwars door midden. Ik belde de winkel op en vroeg of dat normaal was na 1 keer schaatsen. Ze zeiden dat ik maar even langs moest komen, dus dat deed ik maar meteen. Aangezien het inmiddels 11.45 uur was en mijn zoontje om 12 uur een broodje zou komen eten heb ik snel mijn auto geparkeerd en ben naar de Bristol gelopen. De schaatsen werden gelukkig vergoed, dus dat was mooi zou je zeggen. Maar toen ik buiten kwam stonden er 2 mannen bij mijn auto. Ik vroeg of er iets aan de hand was en toen zei hij dat hij geen parkeerschijf zag liggen!!! Oeps ik wist niet eens dat dat daar moest. Heb een aantal jaren geleden zelf daar gewoond en toen was dat nog niet, dus daar let je dan blijkbaar niet op! De man ging op zijn gemakkie alle gegevens invoeren terwijl ik daar een beetje verbaasd stond te wachten. Ik kreeg een bon in mijn handen met een bedrag van 90 euro plus 7 euro administratiekosten! 97 euro voor 5 minuten staan zonder parkeeschijf. Als je je auto ergens midden op de stoep zet waar hij misschien heel gevaarlijk staat betaal je net zoveel als wanneer je keurig in een parkeervak staat alleen even vergeet je blauwe schijfje neer te leggen! Wat waardeloos! Nou ja, maar snel vergeten! Dure schaatsen op deze manier! Nu weer even terug naar mijn kaartje, Joke is al even geleden jarig geweest, maar vanwege haar Candy vond ze het gewoon leuk om nog kaarten te ontvangen. Ik was al veel eerder van plan een kaart te sturen, maar je kent dat wel, het komt er niet van. Met deze kaart wil ik graag meedoen met Uitdaging 151 van Elke kaart een feestje. http://karensdoodlesnetherlandschallenge.blogspot.nl De opdracht is eigen designpapier maken dmv dunne strookje papier. Ik heb een stempel van Wee stamps gebruikt "Ruby" De tekststempel is van Stampin UP, gekleurd met mijn copics.

15 reacties:

jolanda zei

prachtig kaartje met mooi afdrukje

Ans Gilbert zei

Hoi Angelique,
Oooh wat erg zo'n parkeerboete, wat een groot bedrag...
je kaartje is weer super...wat kan jij mooi inkleuren zeg...mijn complimenten...

Liefs van Ans

marja zei

Wat een prachtig kaartje Angelique!!
Ooooh dat is balen zeg van de parkeer boete.

Lieve groetjes Marja.

Berlinde zei

Een superleuk kaartje Angelique!
Lieve groetjes, Berlinde

Patricia Wanten zei

Het is me wat met jou en schaatsen dit jaar. Goed dat het straks gaat dooien want ze hebben je al aan de gang gehouden. Je kaartjes daarentegen, dat gaat wel goed. Een sper lieve kaart en mooie kleuren. Ook de vorige kaart voor het jubileum is een leukerd. Jammer dat je daar geen 97€ mee kan verdienen.
Groetjes

Patricia

Anita Meijer zei

Jeetje Angelique wat een verhaal, daar sta je dan. Dat waren dan wel hele dure schaatsen zo. Ik weet ook wel regels zijn regels maar soms denk ik kunnen jullie dat nou niet eventjes door de vingers zien in zo een geval. Ga eens echte boeven vangen in plaats van het makkelijke werk zoals bekeuringen uitschrijven. Wat is je kaartje voor Joke helemaal tiptop geworden zeg, hele gave kleuren en wat heb je haar super ingekleurd, helemaal het einde.
Liefs van Anita

esmee zei

een schitterend kaartje

Anoniem zei

Hallo Angelique wat vervelend dat je nu een prent heb gekregen omdat je de parkeerschijf niet had gedraaid.Echt balen.Maar je kaart is zo mooi heb hem zelf meegenomen naar mijn oudste dochter om het te laten zien.Ook deze kaart staat nu op het dressoir te pronken bij de andere kaarten.Heel erg bedankt en tot de volgende keer.Groetjes Joke

Sé-tje Limlam frutsels zei

Wat een leuk kaartje,mooie kleur combinatie!!! Wat heb je toch met schaatsen? Nu ook nog een boete wat een pech heb je toch maar het gaat dooien!!!

Groetjes José

Marijke zei

Tjeetje wat is dat balen van de pakeerboete..............Je kaartje is weer een schatje, leuk de schuine strookjes papier. Bedankt voor het meedoen bij EKEF.
Fijne weekend,
Marijke

Je@net zei

Wat een leuk kaartje heb je gemaakt voor deze uitdaging, Angelique!
Bedankt voor het mee doen bij EKEF!

Babette zei

Wat ontzettend balen zeg van die boete.
Je kaart is prachtig, erg leuk die strookjes papier.
Groetjes Babette

Tinie zei

Prachtige kaart met de strookjes!
Bedankt voor het meedoen met deze uitdaging van Elke Kaart een Feestje!
groetjes Tinie

Claudia zei

Hoi Angelique, wat een superleuk kaartje heb je gemaakt. je vroeg op mijn blog wat snailmail in houdt. Het betekent slakkenpost, dus de traditionele manier van post versturen via de brievenbus en de postbode. Je schrijft brieven met elkaar en daarbij stop je wat leuke spulletjes voor de ander, al dan niet zelfgemaakt. Een klein cadeautje steeds voor elkaar eigenlijk. Je kunt zelf je papier maken en enveloppen, net wat je leuk vindt.

Groetjes, Claudia

Claudia zei

Hoi Angelique, hier ben ik nog een keertje. Snailmailen is idd heel leuk, mocht je ook willen schrijven dan kan ik mijn adres mailen hoor, als je dat leuk vindt. Kijk maar.

Groetjes, Claudia

Een reactie posten