Angel's Hobby : Cards from the heart

donderdag 17 januari 2013

Cards from the heart

Hallo allemaal, wat is het koud buiten! BRRRRR, niks voor mij hoor! Gisteren heb ik even 3 valentijnskaartjes van 10 x 10 cm gemaakt. Ik heb ze gemaakt voor de "Cards from the heart Card Drive", za vragen hier om kaartjes te maken met het thema valentijn. Er mogen geen knoopjes of andere dingen opzitten die er makkelijk af te trekken zijn, want ze gaan naar kinderen in ziekenhuizen in Amerika. Je mag geen teksten gebruiken die ze eraan herinnert dat ze ziek zijn, dus alleen valentijnsteksten. Het is de bedoeling dat ze op 14 Februari allemaal even vergeten dat ze ziek zijn en een leuke valentijnskaart krijgen. Dat is toch mooi? Wil jij er ook aan meedoen kijk dan even op http://winterwonderlandcrafter.blogspot.nl , daar staan de voorwaarden en het adres waar je de kaarten naar toe kan sturen. Wacht niet te lang, want ze moeten wel voor 31 Januari in Amerika zijn. Die van mij zijn onderweg! Ik heb deze aktie gecombineerd met een uitdaging van Elke kaart een feestje, daar vragen ze kaartjes van 10 x 10cm die clean & simple moeten zijn. Dat zijn mijn kaartjes wel denk ik! http://karensdoodlesnetherlandschallenge.blogspot.nl uitdaging 150 Nou het was weer een heel verhaal! Allemaal weer bedankt voor jullie lieve reacties op mijn kaart voor Corrie, dat doet me echt goed om te lezen!

11 reacties:

Sé-tje Limlam frutsels zei

Hoi Angelique

Wat een leuk idee om voor die zieke kinderen een valentijnskaart te maken,zo kunnen ze even vergeten dat ze ziek zijn!! En ze zien er zo vrolijk en leuk uit...

Groetjes José

Patricia Wanten zei

Leuke kaartjes, Angelique. Mooi gebaar ook om daar kinderen mee blij te maken. En die kou, krijg je het niet een paar graden warmer met Valentijn als thema?
Groetjes

Patricia

Marijke zei

Wat een lieve CAS kaartjes en voor een heel mooi doel! Bedankt voor het meedoen bij EKEF.

Groetjes, Marijke

Babette zei

Wat een lieve kaartjes, heel mooi.
Groetjes Babette

Nellie zei

Wat een leuke en lieve Cas kaartjes!! En wat een super mooi gebaar om zo die zieke kindertjes een beetje vreugde te brengen!!
Ook je kaartje voor Corrie is prachtig geworden!!

Groetjes, Nellie

Corrie zei

Ja Angelique ik vind het ook zo koud, ik heb staan blauwbekken bij de bushalte, brrrr, maar morgen heb ik even rust, een uurtje langer in mijn mandje lijkt me ook wel lekker warm. Je hebt 3 prachtige valentijnskaartjes gemaakt, heerlijk met al dat rood, daar krijg je een warm gevoel bij.
Lieve groetjes Corrie

Erica ♥ zei

Wat een schattige kaartjes en wat leuk dat je dat
voor kinderen in ziekenhuizen hebt gemaakt !

Alvast een gezellig (knutsel)weekend :)
Lieve grtjsss Erica xox

Noriko zei

Wat een leuke CAS kaartjes heb je gemaakt voor de uitdaging bij EKEF.
Bedankt voor het meedoen!

Lieve groetjes Noriko

Jolanda Cuper zei

Prachtig wat een mooie rood witte love kaarten heb je gemaakt!
Gezellig dat je meedoet met EKEF!
Groetjes Jolanda

Renata van Miltenburg zei

Wat een goed doel, deze vrolijke kaartjes zijn daar helemaal op zijn plek!

Fijn dat je meedoet met
elke Kaart een Feestje!

Warme groet, Renata

Yolanda zei

Wat een prachtige gedachte achter deze mooie kaartjes. Ik weet zeker dat er straks, ver weg in Amerika, een paar lachende gezichtjes in een bedje liggen. Groetjes Yolanda

Een reactie posten