Angel's Hobby : Yvonne

vrijdag 18 januari 2013

Yvonne

Hallo allemaal, het is nog steeds koud buiten! Mijn zoontje kwam gisteren thuis met de mededeling dat ze vandaag met school zouden gaan schaatsen. Dat is natuurlijk heel erg leuk, maar dan moet je wel schaatsen hebben. Ik besloot snel met mijn dochter naar de Bristol te rijden, want zij had ook nieuwe schaatsen nodig, We namen voor mijn zoon (die normaal maat 36/37 heeft) 2 paar schaatsen mee omdat we twijfelden over de maat. Ze vielen erg klein, dus kochten we maat 38 en 39. Wat denk je?......allebei te klein!! Gelukkig ging hij pas om 13.00 uur schaatsen vandaag, dus ik weer als een gek vanmorgen terug naar de Bristol om ze te ruilen in maat 40. Om 12 uur kwam mijn zoontje thuis een broodje eten, zijn schaatsen en thermobroek stonden al klaar, alles geregeld dacht ik, maar.......ook nog te klein. Dat meen je toch niet???? Hij keek heel sip en zei "nou ik kan dus niet schaatsen vandaag!" Dan doe je er als moeder alles aan en is het nog niet gelukt. Ik baalde en besloot een kijkje in de schuur te nemen waar zijn oude schaatsen van vorig jaar nog stonden. En ja hoor, deze kon hij nog aan! Opgelost! Wat kan een mens soms druk zijn met van die stomme dingen. Hij is nu gelukkig lekker aan het schaatsen en ik moet nog een keer naar de Bristol om maat 40 terug te brengen.(haha, kan ik weer hobbyspullen kopen) Volgende week is er een klant van mij jarig. Ze wordt 60, dus dat verdient wel een kaartje dacht ik. Ik ben lekker aan de slag gegaan en dit is het resultaat. voorin een los label gedaan die ik gestempeld heb. Ook de binnenkant nog een beetje in dezelfde stijl gemaakt. Met deze kaart doe ik graag mee aan challenge #2 van de creatieve zebra. http://decreatievezebra.blogspot.nl alles mag! en ook aan challenge #7 van just a note http://dianagobert.blogspot.nl Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartej vinden. Bedankt voor de leuke reacties op mijn valentijns kaartjes!

9 reacties:

Anoniem zei

Mooie kaart heb je gemaakt Angelique.Ook de vorige kaartjes van valijntijn zijn erg mooi.Zo blijf je wel bezig met de schaatsen van je zoon.Groetjes Joke

Corrie zei

Deze kaart ziet er ook alweer zo prachtig uit Angelique, mooi papier, ja en kinderen klein of groot eisen nu eenmaal je aandacht, fijn dat hij nu lekker aan het schaatsen is.
lieve groetjes Corrie

Erica ♥ zei

Lachen hoor je verhaal met de schaatsen en dan
heb je ze uiteindelijk gewoon thuis staan die ook
passen hihi.
Maar je kaartje is echt toepasselijk zeg voor een oudere
dame, heel mooi gemaakt.
Ik geloof dat je met je kaartje ook mee kan doen aan
de challenge van Just a Note, die vragen deze maand een
kaart met een datum erop....

Alvast een gezellig (knutsel)weekend :)
Lieve grtjsss Erica xox

Anita Meijer zei

Jeetje wat een gedoe met die schaatsen Angelique, dan vielen ze wel heel erg klein. Een paar jaar geleden heb ik schaatsen voor Dani gekocht die je telkens een stukje groter kan maken en jippie hij kan ze nog aan al zal dat wel het laatste jaar zijn want die heeft inmiddels maat 43. Gelukkig heeft je zoon nog kunnen schaatsen pffff, is anders ook zo sneu. Je kaart voor je klant die 60 wordt vind ik helemaal super, wat een prachtige kleuren ook, echt top.
Liefs van Anita

Sé-tje Limlam frutsels zei

Wat een leuke kaart!!! leuk met die label de kleuren zijn prachtig. Waar oude schaatsen goed voor zijn? Zo heeft je zoon toch nog kunnen schaatsen.

Groetjes José

Just me... zei

Ha, ha, wat een super leuk verhaal.
Ik hoop dat je zoon het naar zijn zit heeft gehad ;-)
Leuk dat je ook meedoet met de challenge bij just a note.
Zou je het alleen nog even in je blog bericht willen vermelden met een link naar de challenge.
Want we hopen natuurlijk wel dat er nog veeeeeeel meer mensen mee gaan doen met de challenge ;-)

Lieve groetjes van Diana.

Just me... zei

Ik zie ook dat je nog geen volger bent, dat is ook een van de voorwaarden om kans te kunnen maken op het prijsje.
Maar ja, je hebt ook zo'n drukke dag gehad dat het er vast bij in is geschoten ;-)

Patricia Wanten zei

Hoe kinderen hun mama kunnen bezig houden (wat moeten wij mama's anders met onze tijd, kaartjes maken misschien). Gelukkig bleef er nog tijd over om deze vrolijke kaart te maken. Prachtige kleuren en mooie mallen heb je gebruikt.
Groetjes

Patricia

Judith zei

te gekke kaartjes.
leuk dat je meedoet bij DCZ
groetjes Judith

Een reactie posten