Angel's Hobby : Eeuwigdurende kalender

vrijdag 11 januari 2013

Eeuwigdurende kalender

Hallo allemaal, afgelopen dagen weer druk bezig geweest met het maken van deze eeuwigdurende kalender. Ik heb hem heel strak gehouden omdat je toch elke dag de blokjes moet verzetten. Als je er dan allerlei bloemen en swirls op doet worden die op den duur alleen maar lelijk. En soms vind ik srak ook best mooi. Het houten doosje waar ik de blokjes in heb gedaan heb ik uit elkaar moeten halen want het was een doosje met deksel.Toen het doosje beplakt met kraftpapier en op de hoekjes een zwart rondje gemaakt waar ik 1/4 deel uit heb geknipt zodat hij mooi over het hoekje past. verder nog een soort strik gemaakt van zwart lint. Het meeste werk was het stempelen van de maanden. Ik deed het met een stempelset van just rite, maar het stempelblok waar je de letters op doet is van hout, dus je kan er niet doorheen kijken en dan is het heel lastig om het precies op de juiste plaats te krijgen. Nu dus op dezelfde manier gedaan als met maskeren.Maar ook dat viel niet mee. Ik vind het resultaat best netjes, en vond het leuk om te maken. Ben erg benieuwd of jullie hem ook leuk vinden. Met deze creatie doe ik graag mee aan challenge #16 van anmacreatief. http://webshop-anmacreatief.blogspot.nl opdracht maak een creatie met kraft! Verder wil ik mijn nieuwe volgers welkom heten. Leuk, de laatste dagen zijn er ineens en aantal bij gekomen. En natuurlijk mijn trouwe volgers weer enorm bedankt voor jullie leuke berichtjes!

10 reacties:

Corrie zei

Hallo Angelique, dat ziet er mooi uit, het zal best veel werk geweest zijn, maar het ziet er dan ook prachtig uit hoor.
Lieve groetjes Corrie

Erica ♥ zei

Jeetje Angelique, wat heb je dat mooi gemaakt hee,
wowwww, zit er met plezier naar te kijken, en dat zal
jij bij jou thuis ook vast doen. Veel plezier met
deze mooie creatie :)

Een gezellig weekend alvast :)
Lieve grtjsss Erica ¤

Anita Meijer zei

Zo Angelique dat ziet er super uit, en inderdaad wat zal je daar een werk aan gehad hebben meis, maar het resultaat mag er dan ook zijn. Super. Zie dat het nog niet gelukt is met je kaarsje, heb je trouwens nog een mailtje gestuurd, ik hoop voor je dat het toch gaat lukken. Succes.
Liefs van Anita

Patricia Wanten zei

Dat ziet er super uit en er is ook over nagedacht, zoveel is duidelijk. Ik vind de versiering ook mooi aangebracht want als je geen bloemen en mallen kan gebruiken moet je wel heel vindingrijk zijn.
Groetjes

Patricia

Berlinde zei

Wat heb je dit leuk gemaakt Angelique, dit is iets waar je nog lang van kan genieten!
Lieve groetjes, Berlinde

Jolanda zei

wauw wat een super gave creatie Angelique:0) daar zul je nog lang plezier van hebben! echt heel mooi gemaakt!!
grtz Jolanda

Sé-tje Limlam frutsels zei

WAUW!!! Wat een leuke creatie heb je weer gemaakt Angelique schitterend!! Maar waar je ook lang plezier aan zult beleven!!

Groetjes José

Adriana zei

Wat een leuke creatie! Daar zul je lang plezier van hebben.
Dank-je-wel voor je 2de deelname aan de KRAFTchallenge bij AnMaCreatief!
Groetjes Adriana

Connie Leman zei

Knap gemaakt Angelique !! Daar zal je nog lang van kunnen genieten :)

Liefs,
Connie

Monique zei

Die is ook heel leuk. Toch weer anders. Mooi geworden.

liefs, Monique

Een reactie posten