Angel's Hobby : Nick

vrijdag 18 januari 2013

Nick

Hallo allemaal, daar ben ik nog een keer vandaag! Morgen gaan we bij vrienden op visite. Hun zoon is pas geleden jarig geweest, maar toen hadden we helaas geen tijd. Nu nemen we alsnog een cadeautje voor hem mee. Ik heb een kaart/doosje gemaakt waar we geld in geven. Erg leuk en toch best eenvoudig te maken. Het papier is van de Kraft Reflections Collection, de stempel met de klok zat bij het laatste nummer van Creativity.(super leuke stempels voor een man/jongen) Het alfabet waarmee ik de naam heb gemaakt is van Memory box. Ik wil met deze creatie graag meedoen aan de challenge van Stampin Utopia "neutrals" www.stampinutopia.blogspot.nl Ik ben geïnspireerd door pagina 105 clockworks(uit de stampin up catalogus). Die stempel lijkt enorm op de stempel die ik heb gebruikt. Helaas heb ik momenteel nog geen spullen van Stampin up, maar ben wel van plan er wat dingen van te gaan aanschaffen. Erg mooi allemaal! Voor de moeder van Nick heb ik een doosje gemaakt met heerlijke chocolade erin. Ik heb er een kijkvenster in gemaakt waar ik mica achter heb geplakt. wat designpapier erop en de geweldige chocoladestempel. Die had ik al even op mijn verlanglijstje staan en heb hem vorige dan toch maar gekocht. Een lintje erom gedaan en klaar! Ziet er gezellig uit toch?

12 reacties:

Anita Meijer zei

Dat ziet er inderdaad helemaal gezellig uit Angelique, jij kan daar prima aankomen. Heel erg mooi wat je hebt gemaakt, ik vind het prachtig.
Liefs van Anita

Miranda Mols Stampin Utopia zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anoniem zei

Wat een schitterende creatie,helemaal af.Heel erg leuk om het cadeau te geven.Groetjes Joke

Sé-tje Limlam frutsels zei

Wat heb je dat allemaal leuk gemaakt Angelique!! De stempel met chocolade erop is super gaaf.. Veel plezier vandaag.

Groetjes José

Patricia Wanten zei

Lekker stoer, die kaart om geld in te steken en dat doosje ziet er ook super uit. Zo is straks de verpakking mooier dan de inhoud. En die stempel heb je toch mooi niet voor jezelf gekocht maar alleen om een geschenk compleet te maken.
Groetjes

Patricia

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Wat leuk dat je mee doet met mijn challenge bij Stampin Utopia! Een perfecte creatie die aan alle voorwaarden voldoet. Ik vind het prachtig wat je hebt gemaakt. Die kleur erbij maakt het geheel vrolijk en feestelijk. Dat zal zeker gewaardeerd worden!!

Erica ♥ zei

Deze kaart is leuk zeg, wowww, heb je heel mooi gedaan,
tof model ook. En het doosje is ook prachtig !

Een gezellig (knutsel)weekend gewenst :)
Lieve grtjsss Erica xox

Berlinde zei

Leuke cadeautjes heb je gemaakt Angelique! Dat kaart/doosje vind ik super, erg leuk om zo geld te geven!
Lieve groetjes, Berlinde

Kaartenbox zei

Ik zag dat je een berichtje had achtergelaten op mijn blog. Leuk om te zien dat je het kaarten/doosje ook gemaakt hebt. Ik vind deze ook erg leuk. Ik ben altijd wel benieuwd of de uitleg die ik geef een beetje duidelijk is, maar zo te zien is het goed gelukt. Toppie Angelique. Gr. anja

Ans Gilbert zei

Hoi Angelique,
Kwam via via op je Blog terecht en..wat maak je leuke
creaties, deze doosjes zijn allebei heel erg mooi..
Je hebt er een volger bij..

groetjes van Ans

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Dank je voor het compliment. Had je gezien dat ook jij een troostprijs won? 20% korting op 1 stempelset naar keuze!!

Yolanda zei

Ik vind de kaart helemaal top en dat doosje chocolade, wat een heerlijk cadeautje om te krijgen ha,ha. Dat is inderdaad een heel mooie stempel die je steeds weer opnieuw kan gebruiken, dus geen weggegooid geld, maar een investering in het goede doel. Groetjes Yolanda

Een reactie posten