Angel's Hobby : Thinking of you

donderdag 31 januari 2013

Thinking of you

Hallo allemaal, ook hier in huis heerst de griep. Gisteren was mijn dochter ziek en ik begin me nu langzaam aan ook steeds beroerder te voelen. We hopen maar dat het meevalt. Ik heb dit keer een kaartje gemaakt met Damask papier, dit was de opdracht bij Anyone for Anya. Als je het niet in huis hebt mag je het ook downloaden via hun site. http://anyoneforanya.blogspot.nl de afbeelding is van The Greeting Farm "Laundry", ingekleurd met Copics. Verder wat srikjes uit eigen voorraad. Bedankt voor jullie leuke berichtjes en welkom nieuwe volgers. Gezellig dat jullie ook zo nu en dan een kijkje nemen op mijn blog.

12 reacties:

Anita Meijer zei

Oh jeetje bij jullie dus ook al. Die vervelende griep ook, hoop dat het niet die hele erge griep is dat je weken lang beroerd bent. Heel veel beterschap bij jullie. Wat een schattig kaartje heb je gemaakt Angelique, ik vind hem weer prachtig.
Liefs van Anita

Anoniem zei

Hoi Angelique,prachtige kaart heb je gemaakt.De griep is geloof ik echt in het land we zitten hier te hoesten en te proesten en de griepprik nou voor mij helpt het een beetje maar voor mijn man lijkt net of ik onder de douche sta in huis met kleren aan.Dus ik hoop voor jullie dat het meegaat vallen .Beterschap en wel goed uit zieken.Groetjes Joke

Ans Gilbert zei

Hoi Angelique,
Heel lief kaartje, mooi papier en een schattig stempeltje...prachtig..

Liefs van Ans

marion zei

Wat een schatje, prachtig ! liefs, Marion

Patricia Wanten zei

Een lief kaartje Angelique. Ik vind dat zwart-wit leuk staan zo samen met de fel roze. Zorg een beetje voor jezelf. (of beter nog, laat voor je zorgen)

Groetjes

Patricia

Irene zei

Schattig plaatje op een heel leuk kaartje Angelique en heel veel beterschap!!!

x Irene

Blankina zei

Wat een dotje!!
Super leuke kaart, perfect voor de ANYONE FOR ANYA-damask challenge. Leuk dat je weer meedoet, tot snel en beterschap..bij ons thuis is de griep ook toegeslagen..

Lieve groetjes
AFA DT Blankina

Sé-tje Limlam frutsels zei

Wat een leuk kaartje Angelique!!! Mooi die kleurcombinatie.. Beterschap zou ik zeggen voor de hele familie.

Groetjes José

Berlinde zei

Een heel mooi kaartje Angelique, leuke kleurencombi!
Lieve groetjes, Berlinde

Colien zei

Ja, hij is leuk geworden!! Vind em echt heel leuk, mooi dat roze met zwart! En leuk dat je meedoet met onze challenge bij Anyone for Anya, tot snel weer :)
grtz.Colien

Babette zei

Schitterende kaart. Erg leuk dat zwart/wit met roze, knalt er lekker uit.
Groetjes Babette

esmee zei

een schitterend kaartje

Een reactie posten